Kiegyensúlyozott táplálkozás a hétköznapokon is! Ebben segít a „Nők Iskolája – nem csak nőknek” program. Receptek az OKOSTÁNYÉR® alapján. Dietetikusok főznek, számos praktikát, információt megosztva az ételről, alapanyagról. És ami mögötte van: rövid videók amit érdemes tudni az egyes élelmiszercsoportokról. Infografikák, amelyek segítenek eligazodni az információs rengetegben. „Nők Iskolája nem csak nőknek” minden, amit tudni szeretnél a megvalósítható kiegyensúlyozott táplálkozásról, ami egészséges, finom és praktikus.

RECEPT VIDEÓK

Brokkolis-csirkés tésztasaláta

Egy könnyen elkészíthető vacsora, amiben adagonként akár húsz deka zöldség is elrejthető! Készítsük szezonális zöldségekből, tehetünk bele párolt, sült, de akár nyers zöldséget is ,hiszen napi 1x ajánlott nyers zöldséget fogyasztani.

Szezámos, lestyános húsgombócleves, Masánszky rizs

A húsos levesek után a második fogásnak már nem feltétlenül szükséges húst tartalmaznia. Erre jópélda a videóban található menü. A finom Masánszky rizs titka a kevés cukor, de próbálják ki, mert mégis édes és finom. A levest a lestyán teszi kevés sóval is ízletessé.

Spenótos kölesrizottó mozzarellagolyókkal

Ebédre vagy vacsorára is ajánlható, könnyen gyorsan elkészíthető. Apró trükkök, praktikák, hogy a köles finom és ízletes legyen.

E-LEARNING

E-learning: Gabonák, álgabonák az OKOSTÁNYÉR-on

Minden, amit a gabonákról tudni érdemes.Mit és mennyit együnk, ha napi 3 adag gabonát szeretnénk elfogyasztani? Miért jó a rostdús változat?

E-learning: Gabonák, álgabonák az OKOSTÁNYÉR-on

Hogyan építsük be étrendünkbe a teljes értékű gabonákat? Melyik gabonát mennyi ideig kell főzni? Liszt kisokos

E-learning: Ideális fehérjeforrások az OKOSTÁNYÉR-on

Válasszunk változatosan a növényi és az állati fehérjeforrásokból.Miből mennyit ajánlott enni, mit jelentenek a jelölések a tojáson?

E-learning: Zöldség és gyümölcs az OKOSTÁNYÉR-on

Milyen jótékony hatásai vannak a zöldségeknek és gyümölcsöknek, hogyan tudjuk beépíteni az étrendünkbe? Miért legyenek színek a tányérunkon?

INFOGRAFIKÁK

 

Ne beszélj zöldségeket, mondják sokan. Mi most mégis ezt tesszük, megmutatjuk miből mennyit javasolt enni és hogyan lehet beépíteni a mindennapi táplálkozásba minden évszakban.